Keresés:      Language:
Kapcsolatfelvétel

Tempo L melegital automata

A Tempo Li instant melegital automata  dekoratív megjelenésű. A Tempo Le frissen őrölt, szemes kávéból készített termékeivel tartozik legkedveltebb automatáink közé.

Kezelésüket érintőgombokkal történő áttekinthető, választás könnyíti meg.

A gép egyszeri feltöltéssel 320 adag termék árusítására, 10 különböző féle melegital vásárlására alkalmas (pl. rövid- ill. hosszú kávé, kávé kis tejjel, tejes kávé, cappuccino, mokaccino, forró csoki, habos csoki, forró tej és tea vagy leves).

Négy előválasztási lehetőséggel: pl. Saját pohár, Extra tej, Extra cukor, Cukor nélkül lehetőségek.

Helytől függően az automata variálható: felső része asztalra tehető, vagy az alsó szekrénnyel együtt is üzembe helyezhető. Az alsó szekrény esztétikusan illeszkedik az automatához, valamint használata lehetővé teszi, hogy a karbantartások közötti idők meghosszabbodjanak, továbbá remek tárolási lehetőséget is biztosít a tartalék töltőanyagok számára, valamint vezetékes víz hiányában plusz víztartály elhelyezésére is.

Igényeinek megfelelően tudunk olyan automatát biztosítani, mely üzemeltetéséhez nem szükséges vezetékes vízcsatlakoztatás, ebben az esetben, az automatában víztartály kerül elhelyezésre.

Figyelemre méltó az automata "saját pohár" környezetkímélő program gombja, mely lehetővé teszi saját pohár használatát.

Az automata telepítéséhez 220 V áramforrás, 10 A terhelhetőséggel, valamint hálózati 3/4-es külső hideg víz csatlakozás szükséges.

TEMPOMI (instant)
LI (instant)
Szélesség (mm)
405
480
Mélység (mm)
570
560
Magasság (mm)
650
740
Alsó szekrény magasság (mm)
870
880
Súly (kg)
44
55
Alsó szekrény súly (kg)
16
19
Feszültség (V)
230
230
Teljesítmény (W)
1800
1800
Pohár kapacitás
210
320
Termékválasztási gombok
10
10
Tartályok száma
4
5